sâmbătă, 13 august 2016

Cum sa alegem un ceas GPS pentru copii

 

Cum să alegem un ceas GPS pentru copii?

De multe ori suntem întrebați de către clienți ce ceas să aleagă pentru copilul lor așa că astăzi ne-am hotărât să scriem un articol despre cum să alegem un ceas cu gps pentru copii.
In cele ce urmează vom încerca să comparăm unele dintre funcțiile modelelor noastre și să vă dăm câteva sfaturi despre cum v-ați putea hotărâ ce să alegeți.
Cea mai importantă caracteristică a brățărilor cu localizare este obținerea poziției pe harta.

Aceasta se realizează în trei feluri: GPS, LBS și WiFI.
Vezi articolul în care am explicat cum funcționează fiecare în parte.
Toate modelele au cel puțin obținerea unei poziții prin primele două moduri GPS și LBS. Acestea au o poziționare foarte bună în aer liber însa nu la fel de precisă atunci când copilul și implicit ceasul se află în interiorul clădirilor unde nu pot obține semnal de la sateliți. Atunci singura metoda rămasă este cea LBS care prezintă o erare de la 100m până la 500-600m, în funcție de zona în care se află și de semnalul GSM.
O parte din modele, cum ar fi GW300 și DDX01, în prezent pe site-ul nostru au și posibilitatea de a obține o poziție cu ajutorul WiFi. Aceasta este aproape la fel de precisă ca poziția GPS și poate fi obținută atunci când dispozitivul se află în interiorul clădirilor. Aceste modele au însă un preț mai ridicat.

Deci, dacă vă doriți o poziție exactă chiar și atunci când copilul este în interiorul clădirilor ar trebui să alegeți un model care are această metodă în plus.

O altă diferențiere pe care o mai putem face între ceasurile cu GPS este rezistența la apă.

În funcție de model aceasta poate să fie IP 68 sau IP 65. Puteți vedea aici exact de reprezintă conform standardelor internaționale.
Acest aspect trebuie luat în calcul atunci când copilul este mai mic și poate nu este suficient de atent cu ceasul în preajma apei.

În funcție de vârsta copilului dumneavoastră trebuie să luați în considerare și mărimea. Cel mai bine pentru copii mai măricei este să considerați un ceas cu curea detașabilă. Acestea sunt în general un pic mai mari și se potrivesc mult mai bine pe o încheietură mai mare fața de spre exemplu modelele Q50 sau GW300 care au curea fixa și locul pentru încheietură fix. Acestea din urmă se potrivesc foarte bine pentru copii până în 10 ani.

Cam acestea ar fi aspectele principale care ar putea avea greutate în momentul când încercați să vă decideți ce model să achiziționați.

Dacă totuși mai aveti nelămuriri vă așteptăm cu placere comenturile și întrebările
 
Vă așteptăm la cumpărături www.kidgps.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu