joi, 25 august 2016

Aplicatia Kids Watch Ceas cu gps pentru copii Xexun DDX01


Aplicația Kids Watch de la Xexun


În acest articol vom detalia pas cu pas aplicația celor de la Xexun pentru ceas gps copii DDX01.
Primul pas pe care trebuie să-l faceti pentru a accesa aplicația este să vă creați un cont.
Înainte de a începe crearea contului asigurați-vă că ceasul indică semnal în dreptul antenei și litera E pe ecran, martor ce reprezintă conexiunea GPRS. Deasemenea telefonul dumneavoastră trebuie să fie conectat la internet.
În primele două câmpuri “account” și “account confirm” – introduceți numărul dumneavoastră de telefon.
“Watch phone number” – numărul de telefon al cartelei din ceas

“Watch ID” – reprezintă ID-ul ceasului (vom explica mai jos de unde îl luați)

“Verification Code” – sau codul vn (deasemenea vom explica în cele ce urmează cum se obține)

Pentru a obține cele două coduri de mai sus tot ce trebuie să faceți este să porniți ceasul cu gps, să așteptați câteva momente pentru a se inițializa și apoi să conectați încărcătorul. În acest moment ceasul va indica pe ecran codul id și codul vn. De notat că primul cod este scris pe două linii de display. Urmează apoi setarea fusului orar și parola plus confirmarea parolei. Click pe register și contul este creat.
Când vă logați în aplicație bifați “Remember password” pentru a vă ține minte. La unele modele de telefoane poate să fie un pic complicat introducerea de la zero a contului de utilizator și cel mai bine este să bifați să vă țină minte datele. În caz că se întâmpla, o soluție este să scrieți numărul de cont separat și să folosiți copy-paste.

Primul utilizator al ceasului este definit ca administrator. Doar acesta poate să adauge sau să steargă alți gardieni sau prieteni.

Ați intrat în aplicatie. Pe butonul “position” va afișa poziția în timp real a brățării cu monitorizare.

Tipul poziției va fi afisat în dreptul “Location ways:” și poate fi GPS, WiFi sau LBS. Am detaliat în acest articol ce înseamnă fiecare în parte și cum funcționează.

Tot aici aveți posibilitatea să faceți un update al locației apăsând “Locate Now” sau să vedeți pozițiile din trecut ale ceasului apăsând pe “Historical Route”.


Functii principale

În același ecran apăsând pe Message și apoi pe Baby ajungeți în meniul principal pentru funcțiile ceasului. Apasati “+” si vor aparea toate functiile ceasului.

Funcția Bluetooth denumită “BT Anti Lost” – în momentul când selectați această funcție va aparea sub forma de mesaj trimis ceasului ca functia este activă. Bluetooth-ul telefonului dumneavoastră se va activa și puteți împerechea acum ceasul cu telefonul.

Funcția Monitorizare denumită “Remote Listener” – pentru a utiliza această funcție trebuie să o activați și apoi să sunați ceasul. Timp de 5 minute ceasul va fi în funcția de monitorizare și nu va suna sau nu se va aprinde ecranul când este apelat.

Undisturbed Mode – Activată această funcție va dezactiva orice altă funcție a ceasului cu excepția poziționării. Nu va putea fi sunat.


Volume Control – Puteți seta volumul ceasului.
Security Zone – Puteți seta un perimetru de siguranță pentru brațara cu monitorizare. Diametrul minim este de 400m și maxim 1km. Se pot seta mai multe zone de siguranța și denumite în funcție de preferințe.


Remote Off – cu aceasta funcție se poate opri din aplicație dispozitivul

Call blacklist – activată, ceasul poate primi apeluri doar de la administrator sau gardieni.

Tot aici puteți trimite spre ceas scurte mesaje vocale. Apăsați pe microfon și înregistrati mesajul. Luați degetul de pe microfon și mesajul se va trimite către ceas.

Meniul Settings

Terminal Setting – vă va duce la funcțiile principale ale ceasului.

Message Notification – Setări pentru voce, vibrare sau alarma continuă a semnalului SOS.

About us – puteți trimite sugestii pentru îmbunătățirea aplicației. Aceasta este updatată constant așa că aveți toate șansele ca sugestia dumneavoastră să fie luată în considerare. Folosiți însă limba engleză.
 

Adăugarea de gardieni, prieteni sau alte ceasuri pentru monitorizare pe același cont

 

Gardieni - mergeți la Settings – Acount management și apăsați pe “+” poziționat în partea din dreapta sus a ecranului.
Introduceți numele, numărul de telefon al gardianului suplimentar și parola. În prealabil gardianul trebuie să aibă instalată pe telefon aplicația. Pentru a va loga în aplicatie nu este nevoie de înregistrare. O puteți face utilizând numărul de telefon și parola specificate la pasul anterior.

Prieteni – introduceți numărul de telefon și numele. Acestea vor fi salvate automat în ceas.

Monitorizare extra ceas – aveți posibilitatea de a urmări în același timp mai multe ceasuri. Introduceți numărul id-ul și codul de verificare ale noului ceas. Apoi numărul de telefon ar cartelei din ceasul pe care doriți să îl adăugați și fusul orar.

Setarea orei pentru ceas

Mergeți la Setting->Account Management->Select the Guardianship Object->Update->Watch Time Zone


Asta a fost tot. Daca am omis ceva nu ezitati sa ne lasati un comment. www.kidgps.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu