vineri, 5 august 2016

Cum funcționează ceasurile cu gps


Cum funcționează ceasurile cu GPS?

În ziua de azi ceasul cu gps pentru micuți este deja un “must have”. Chiar și în țara noastră răpirile, disparițiile sau incidentele în care sunt implicați copii au ajuns la cote alarmante. Oricât am dori să-i protejam și sa fim non stop lângă ei, va veni un moment în care va trebui să îi lăsăm singuri afară la joacă, la scoala, la prieteni etc. Aceștia trebuie să învețe să fie independenți și este important să nu prelungim prea mult acest moment.
O soluție foarte bună pentru a putea fi cu ochii pe copilul tău chiar atunci când nu este lângă tine sunt ceasurile cu GPS pentru copii. Pe piață există o varietate de modele, mai scumpe sau mai ieftine, așa că avem de unde să alegem. Trebuie doar să identifici profesioniștii.

Este important să te asiguri că după achiziționare vei primi și suportul tehnic de care ai nevoie pentru că este nevoie de o configurare ințială in funcție de retea plus alte întrebări care pot să apară despre utilizare etc. Așa că nu vrei să te trezești cu un produs cumpărat dar pe care nu îl poți folosi.

Cel mai bine este să alegi magazine cu tradiție în acest domeniu și care au ca obiect de activitate exact ceasurile cu gps. Fă rost de o recomandare, întreabă prietenii de unde l-au cumparat, citește review-uri înainte să cumperi pentru că există riscul să-l cumperi si să nu-l poți configura.

Acum hai să vorbim un pic despre cum funcționează.

Dispozitivele sunt în principiu telefon/ceas. Funcționează cu un sim, se conectează la internet prin date mobile și trimit poziția către tine. Fie ea poziție GPS obținută de la sateliți când bratara cu monitorizare este afară, fie LBS, poziția de la turnurile GSM din zonă, fie poziția WIFI de la routerele de la care recepționează semnal. Acestea din urma nu conteaza dacă sunt parolate sau nu, pentru că ceasul cu gps va recepționa poziția indifferent, pe baza adresei mac a rețelei. Este foarte simplu. Tu primești poziția pe harta google maps direct pe telefonul tău în aplicația SeTracker.

Poți comunica cu micuțul tău ca la un telefon normal pe speaker. Are nevoie de sim, credit și date mobile în jur de 100mb pe lună.

Acesta are și un buton de urgență SOS pe care îl poate apăsa când are nevoie de tine. O dată apăsat te va contacta imediat și vei intra în legatura cu el. 

Bratara cu localizare arată ca un ceas electronic obișnuit, arată ora și are alarmă. Pe lângă astea îți trimite și poziția. Ideal nu? Poți citii mai multe despre funcții adiționale în acest articol

La prețurile la care găsești aceste dispozitive este și păcat să nu încerci unul. Majoritatea magazinelor au posibilitate de retur așa că nu riști nimic. 
Trebuie doar să fiți puțin atenți la prețuri și sa studiați piata pentru că există pentru același produs diferențe foarte mari de preț. Ceasurile sunt identice însă prețul poate să varieze și cu 200-300 de lei. Pe lângă asta multe nu sunt originale ci doar copii.

Ne mandrim că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Putem realiza asta pentru că avem contact direct cu fabrica iar adaosul nostru nu este foarte mare. Pe www.kidgps.ro ne bazam pe volum.

Ai garanție 12 luni și posibilitate de retur în 14 zile. Fără riscuri nu?

Vă lăsam in continuare să urmăriți un videclip interesant despre cât de ușor pot fi impresionați copii si cât de ușor se pot îndeparta cu un strain.
 

Un comentariu:

  1. Astept cu mare nerabdare postarea pe blog cu explicarea aplicatiei Kids watch. Fara instructiuni aditionale step by step aplicatia nu poate fi folosita la intreaga valoare !

    RăspundețiȘtergere