vineri, 22 iulie 2016

Despre noi și smartwatch-ul cu gps

 

Noi suntem KidGPS. Principalul obiect de activitate este comercializarea ceasurilor cu gps pentru copii. Vei găsi însă la noi pe site și secțiunea “Gadgets” unde încercăm să vă aducem produse de care nu aveți nevoie dar pe care le vreți.
Ideea acestui magazin ne-a venit pur și simplu uitându-ne în jur și observând că vremurile în care trăim se schimbă și nu mai sunt la fel de sigure ca acum 20 de ani. Credem în aceste produse și ca și părinți le recomandăm tuturor prietenilor si cunoscuților.
 
Avem cele mai bune prețuri de pe piață. Da, este adevărat! Caută oriunde și dacă găsești în România un preț la aceste dispozitive mai mic decât la noi te vom premia cu o reducere de 50%.

Pentru că doar asta facem la noi găsești și cel mai profesionist suport tehnic. Rezolvăm lucrurile rapid și dacă ai o problemă de garanție și se va constata că este din cauza producătorului ceasul va fi înlocuit rapid fără discuții.

Să revenim la ceasurile pentru copii. Am decis să deschidem acest magazin pentru a ajuta părinții să își tină copiii în siguranță și să-i poată supraveghea mai bine. Veți scăpa astfel în mică parte de grijile pe care fiecare dintre noi părinții le avem atunci când copilul nostru începe să iasă singur afară sau să meargă la scoală.
Ați putea spune că nu este corect, normal să îți urmărești în acest fel copilul. Într-adevăr nu este corect și trebuie să recunoaștem că nici nouă nu ne-ar plăcea să fim urmăriți în felul acesta însă se pare că nu avem altă soluție. Ce faci dacă se întâmplă ceva și acest tip de ceas te-ar fi putut anunța sau ajuta într-un fel să eviți întâmplarea nefericită? Niciodată nu știi când poți să ai nevoie cu adevărat să știi poziția copilului tău când poate nu îți mai răspunde la telefon sau nu vine acasă la ora obișnuită de la școală, când nu mai știi nimic de el, când chiar s-a întâmplat cu adevărat ceva. Îți va mai păsa atunci daca este corect sau nu să îți urmărești copilul? Nu va mai avea importanța, va conta doar ca el să fie în siguranță.
Smartwatch-ul cu gps pentru copii îți va da poziția lui atunci când ai nevoie de ea. Poți să nu îl folosești sau să te uiți unde umblă trebuie doar să știi că este acolo când ai nevoie. Poți obține poziția doar atunci când este necesar. Îl poți asculta doar atunci când o faci pentru siguranța lui.

Sunt atâtea cazuri de care auzim la știri sau din vorba în vorba în care copii dispar sau sunt răpiți. Nu se întâmplă des în Romania dar se întâmplă. De ce să nu ai o plasă de siguranță?

În plus micuțul dumneavoastră pur și simplu va adora cu siguranță ceasul lui. Au niște culori senzaționale, plăcute la atingere și puteți considera ca va fi primul lui gadget. Ceasul are alarmă, îi va arăta ora și te va putea suna oricând dorește să-ti spună că îi este dor de tine sau că te iubește doar apăsând un buton. Un telefon, pe lângă faptul că este mult prea mare pentru el, există și riscul să atragă privirile și să-i fie furat. Așa va avea ceasul mereu la mana și vei fi “lângă el” în permanență.
Are nenumărate funcții despre care poți citi pe site sau aici pe blogul nostru însă cele mai importante, considerăm noi că sunt poziționarea și monitorizarea audio.

În funcție de modelul ceasului cu gps ai mai multe tipuri de poziționare. Unele au poziționare precisă doar în aer liber iar altele îți afișează poziția exactă și în interiorul clădirilor. Depinde de tine și de nevoile tale. Orice variantă ai alege vei avea poziția lui oricând pe telefonul tău mobil.

Concluzia noastră este ca merită. Nu este scump, nu ai nevoie de o taxa lunară și îți mai ia din griji. Și așa ai destule pe cap la serviciu sau acasă în familie. De ce să nu cumperi ceva care te va face să te simți mai liniștit?

Vă lăsăm în continuare să vizionați următorul videoclip cu câteva sfaturi pentru siguranța copilului tău.


 

30 de comentarii:

  1. foarte interesanta aplicatia pt.ascultat copilul fara ca el sa stie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Este. Ca un mic microfon spion pe care il are asupra lui cand are ceasul cu gps la mana. Foarte util.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu o intrebare va deranjez....am facut contul si parola iar acum knd incerc sa dau logare zice cont incorrect .....??? ma puteti ajuta
      este vorba de un GW 100

      Ștergere
  3. ver:G36R_V2.00_2016.05.19_17.23.43;
    ID:6105119233;
    imei:357461051192337;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:93;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(85);
    Asta scrie in sms dupa ce am trimis mesaj catre ceas...mess pe care eti spus dvs sa-l trimit catre ceas. Va rog sa ma ajutati...scrie device ofline

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti setat nici serverul nici APN. Trebuie sa trimiteti sms-urile de configurare. Le gasiti in instructiunile de utilizare in limba romana

      Ștergere
    2. Îmi puteți trimite și mie instrucțiunile?
      Multumesc

      Ștergere
  4. Salut.
    Am un device si imi spune ca este offline.
    Cum pot sa il activez.
    IMEI: 357461052122705

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua. veti gasi mai multe informatii aici https://kidgpsro.blogspot.com/2016/07/aplicatia-setracker.html?showComment=1475832713443#c245653969477503673

      trimiteti va rugam sms-ul pentru setari si reveniti cu un copy-paste

      Ștergere
  5. Bună dimineața am luat un GW900 ieri astazi nu imi da voie sa ma logez error accont ,ce pot face

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Probabil ca nu introduceti parola correct. Un mail va rugam la service@kidgps.ro cu ID-ul pentru resetare

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult , am descarcat aplicatia pe un alt dispozitiv si am folosit alta parola de aceia imi dadea eroare, am rezolvat o .mulțumesc

      Ștergere
  6. Buna ziua am achizitionat si eu un smartwatch pana zilele trecute am avut o cartela vdf dar acum i am fct abonam la digi dar nu mai merge aplicatia si nici nu il mai pot suna imi sp ca telef este inchis ce trb sa fac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu este modelul GW1000 3G nu va functiona in Digi. GW1000 este singului care functioneaza in reteaua Digi

      Ștergere
  7. Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta, am primit cadou un ceas wonlex gw300 si nu imi apare niciun semnal, nici pe orange, nici pe vodafone, in schimb am incercat cu o cartela lyca si culmea are semnal, imi puteti spune ce poate fi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua. Nu exista nicio diferenta intre lyca si retelele romanesti. Cel mai probabil este o problema de sim in cazul vodafone si orange. Incercati cu un sim nou.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am achizitionat modelul GW300,la prima deschidere parea ok,l-am incarcat ,apoi am introdus un Sim nou Orange dar am facut greseala de a nu activa inainte cartela in tel. Acum pe ecranul ceasului apare mesajul Sim 1 Pin,chiar daca nu are cartela in el. Nici macar nu se inchide. Ce e de facut?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ati scos pin-ul cartelei sim. Asteptati sa se termine bateria si sa se opreasca singur ceasul apoi introduceti sim-ul in telefon si scoateti pin-ul. Apoi continuati procesul de configurare a ceasului

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,am achizitionat un GW100 touch functioneaza aproape tot mai putin functia voce si asta ma intereseaza cel mai mult cand ii dau apelare i-mi spune expediere reusita si nimik nu suna pe ceas...
    Ce pot sa fac incazul acesta?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Asigurati-va ca sim-ul din ceas are credit pentru a putea initia apelul catre dvs

      Ștergere
  12. nu p0ot seta nimic.imi da mesajul dispozitiv oprit cu toate ca pot suna pe el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. in cazul in care produsul a fost achizitionat de la noi va rugam sa configurati ceasul urmand pasii din instructiunile de configurare in limba romana.

      Ștergere
  13. Bună seara,
    La doua zile după ce ne-am bucurat de ceas ...venise Moșu cu un ceas cu gps...l-a scăpat pe jos..displayul fisurandu-se în mai multe locuri.
    Dezamăgirea a fost cruntă.
    Credeți ca mă puteți ajuta? ??
    Ceas wonlex gw100 modelul roz
    Suntem foarte triști. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rugam sa ne dati un mail la service@kidgps.ro pentru a va estima costurile reparatiei

      Ștergere
  14. Daca am schimbat cartela, mai poate functiona ? Nu mai merge decat cu cea initiala, altfel se poate doar suna :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Sigur. Trebuie doar sa reluati procesul de configurare smartwatch copii

      Ștergere
  15. Buna ziua ,aveti ptr GW900 suport ,i s a rupt bratara ceasului si totusi ptr scoala ma gandesc ca este mai bine sa nu fie la vedere asa nu va atrage atentia invatatoarei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara,
    Am un ceas GW 900 care suna zilnic la o aceeasi ora.
    Aplicatia este instalata pe doua telefoane, de pe care nu este setata nici o alarma.
    Cum pot sa resetez aceasta alarma ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Opinia mea este să de instalația aplicația de pe cele 2 Telef după care să reluați totul

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua, fetita mea a spart geamul ceasului, oare se gasesc separat?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna! Am un gw100. Functioneaza tot, mai putin voce. De ce? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere