sâmbătă, 30 iulie 2016

Aplicatia SeTracker

Aplicația SeTracker detaliată

Astăzi am primit un telefon de la un client care nu reușea să-I dea de cap în niciun fel aplicației SeTracker pentru ceasul cu gps al copilului. După acest episod ne-am hotărât să publicam un articol în care să vorbim detaliat despre aplicația cu care funcționează brățara cu monitorizare și localizare.
Inițial ne-am gandit că este destul de ușoară și că nu ar fi nevoie de un ghid pentru ea însă nu chiar toți dintre noi suntem pc guru așa că hai să trecem la treabă cu “SeTracker pentru to(n)ți”

În primul rând trebuie specificat că aplicația funcționează pe Android, mai mare de versiunea 4.0 și pe iOS. Nu funcționeaza astfel pe BlackBerry. Cu toate că și mie îmi plac telefoanele BlackBerry, acestea nu sunt atât de răspandite așa că nu sunt șanse ca producatorul să lanseze prea curând varianta pentru aceste dispozitive și mai ales ca sunt aproape de desființare

SeTracker se poate obține scanând codul QR de pe cutia de ambalaj a ceasului sau se poate descarca direct din Google Play sau magazinul pentru aplicații iPhone. Aceasta este gratuită deci nu implica costuri suplimentare pentru dumneavoastră.
 

Inregistrare

 
 
Pentru a putea accesa aplicația și de a beneficia de funcțiile ceasului dumneavoastră trebuie să creați un cont. Puteți face acest lucru apăsând butonul Register.
 
În primul camp trebuie să introduceți ID-ul ceasului pe care îl găsiți pe spatele dispozitivului.
 
Account – reprezintă numele de utilizator dorit atunci când vreți să vă logați în aplicație. Trebuie să aibă între 4 și 16 caractere.

Nickname – este numele pe care îl va avea dispozitivul în cadrul aplicației. Dacă doriți să urmăriți mai multe ceasuri în aplicație în astfel fel puteți deosebi ceasurile între ele. Cel mai comun este sa introduceți numele copilului. Trebuie să fie între 2-16 caractere.
P_number – aici trebuie să tastați numărul dumneavoastră de telefon .
Următoarele două câmpuri reprezintă parola contului. Trebuie reținut că trebuie să fie de minim 6 caractere și de maxim 12.
Selectați mai jos limba engleză iar în partea dreaptă Africa și Europa.

Acum că am făcut contul să trecem la setări și funcții.

Setări si funcții

În meniul SOS aveți posibilitatea de a introduce cele trei numere de urgență. Dați click și va aparea o fereastră cu trei câmpuri. 3 reprezinta numărul de pe butonul SOS iar celelalte două vor corespunde butoanelor 1 si respectiv 2.

Monitoring. Reprezintă funcția de monitorizare spion a copilului. Aici trebuie să introduceți numărul de telefon la care doriți să sune ceasul pentru a-l asculta fără ca el să știe. Tastați numărul de telefon, apasați OK și aplicația va trimite către ceas comanda. Acesta din urmă va suna fără ca posesorul să realizeze. Nu se va aprinde ecranul și nu va emite niciun semnal sonor.
Work Mode. Este modul de lucru al ceasului cu gps pentru copii. Mai pe înțelesul tuturor este intervalul de timp la care vrei ca dispozitivul să transmită automat pozitia. Cu cât o face mai des cu atât bateria se va consuma mai repede dar și consumul de date.
Do not disturb. Este destul de clar aici. Setezi un interval orar în care dorești ca ceasul să nu poată fi apelat. De exemplu atunci când este la ore sau când doarme.

SMS Alerts. Aici poți seta ce fel de alerte primești prin intermediul aplicației. În primul rând trebuie să introduci numărul tău iar apoi să bifezi la ce evenimente dorești să fi notificat sau nu. Când bateria mai are doar 20% energie, când a fost apăsat butonul SOS sau când ceasul a fost scos de la mână.
Contacts. Acest meniu este foarte important doarece aici trebuie să introduci numerele care pot apela ceasul cu gps pentru copii. Pe lângă cele 3 numere de urgență care pot apela copilul mai ai posibilitatea de introduce încă 10 numere. Cele care sunt în afara listei nu pot apela. Ceasul va respinge apelul cu tonul de ocupat.

Language and time zone. De aici vei seta ora pe care o va afișa ceasul. Caută fusul orar al Romaniei, selecteaza limba și click OK.

 LBS. Dacă nu vrei să primești poziția LBS o poți reseta mutând comutatorul pe OFF

Remote shut down. De aici poti opri ceasul. În momentul când ceasul este conectat la internet acesta nu va mai putea fi oprit din butonul de On/Off. Il poți opri numai din aplicație. Opțiunea este foarte folositoare pentru că, orice ar face, micuțul tău nu va putea să oprească brațara de localizare.

Cam atât cu setările. Să revenim în meniul principal 
 
În partea jos în stânga există meniul MY. Aici aveți posibilitatea de a schimba datele contului dumneavoastră, parola dar și să adaugați un alt dispozitiv pentru a urmări mai mult de un ceas în aceeași aplicație. Intrați în tab-ul Device și apăsați cercul + Add Device. Aici veți introduce ID-ul.
 

 




Probabil cea mai importantă funcție a ceasului este localizarea pe hartă. Intrați pe MAP și veți primi locația dispozitivului. Pentru a-l localiza manual indiferent de timpul setat la Work Mode dați click pe Locate. În funcție de caracteristicile modelului veți avea o poziție LBS, o poziție Sattelite (însemnând GPS) sau o poziție WiFi.
 
Chat – reprezintă meniul pentru schimbul de mesaje cu copilul dumneavoastră. Puteți înregistra mesaje vocale de maxim 15 secunde sau trimite un mesaj text dacă dați click pe tastatura din partea stângă.
 
 
 



La Health puteți accesa informații referitoare la sanatatea calculată a copilului dumneavoastră în funcție de numărul de pași făcuți, calori consumate și dacă are un somn agitat sau nu. Vă recomandăm însă să nu lasați micuțul cu ceasul la mână în timpul somnului. Cu toate că radiațiile emise sunt cum mult sub limita standard este totuși un dispozitiv GSM.
 
Footprint – este istoria locațiilor copilului pe parcursul zilei. Puteți vedea exact pe unde s-a plimbat micuțul pas cu pas.

 
 
 

 
Geofence – aici puteți seta un perimetru de siguranță. În momemntul când copilul a depășit acest perimetru veți fi înștiințat cu o alertă pe telefon. Raza minimă a perimetrului poate să fie de 200m.
 
 
 

 
Message – aici vă sunt prezentate toate alertele primite de telefonul dumneavoastră cu data și ora marcate.
 
 

Rewards – de fiecare dată când considerați îi puteți trimite copilului o mică apreciere. Îi puteti trimite o inimioară care îi va aparea pe ecranul ceasului. Acestea se contorizează și la sfârșitul zilei puteți vedea cât de cuminte a fost.
 

 
Alarm – posibilitatea de a seta 3 alarme.
 
 
Watch – În cazul în care nu mai găsiți brațara cu localizare și monitorizare puteți întra în acest meniu. Apasați pe Device și ceasul va începe să sune ajutându-vă să îl localizați
 
 
Cam asta a fost tot despre configurarea aplicație SeTracker. Ușor nu? Sper că v-a fost de folos. Dacă mai aveți întrebări vă așteptăm cu placere comentariile pe acest blog
 
Nu uita să ne vizitezi magazinul și să îți alegi modelul dorit.
 

171 de comentarii:

  1. Buna ziua. Am cumparat si eu un ceas din asta, am facut setarile de mai sus dar imi spune ca este offline. Va rog sa ma ajutati. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, trimiteti un sms catre ceasul cu gps cu textul pw,123456,ts# si copiati continutul raspunsului sa vedem unde este problema. Deasemenea sa specificati si ce operatori utilizati

    RăspundețiȘtergere
  3. ver:G36R_V2.00_2016.05.19_17.23.43;
    ID:6105119233;
    imei:357461051192337;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:93;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(85);

    RăspundețiȘtergere
  4. ver:G36R_V2.00_2016.05.19_17.23.43;
    ID:6105119233;
    imei:357461051192337;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:93;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(85);

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti setat nici serverul nici APN. Trebuie sa trimiteti sms-urile de configurare. Le gasiti in instructiunile de utilizare in limba romana

      Ștergere
  5. Buna ziua. Azi am cumparat un ceas de la dumneavoastra.
    Intampin o problema.
    Nu am reusit nici cum sa setez telefonul cu ceasul, am incercat si de pe un alt telefon etc, dar nimic.
    Acum cand doresc sa ma conectez imi spune . Account error.
    Nu mai pot sa fac un cont pe acest cod.
    Spuneti-mi ce este de facut?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Ce model este ceasul cu gps?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,
    Am cumparat un ceas de la dumneavoastra modelul Q80. Chat-ul merge doar intr-o directie. De la aplicatie catre ceas, cand vreau sa trimit un mesaj de la ceas catre aplicatie ... scrie sending dar nu ajunge nimic in aplicatie.
    Nu se trimite sms cand ceasul e desfacut de la mana.
    Puteti sa ne dati un hint?

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Ce aplicatie utilizati. Q80 functioneaza cu SeTracker 1. Daca aveti instalata SeTracker 2 dezintalati si treceti la variant 1. Asteptam si un mesaj la adresa de service daca mai aveti nelamuririr.

      Ștergere
  8. Buna ziua.
    Am primit si eu mesajul asta : ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.05.05_18.15.27;
    ID:6105252526;
    imei:357461052525261;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:100;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);
    Ne ajutați, va rugam , cu un indiciu? Ne da mereu offline

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce observam nu aveti serverul setat: ip_url:agpse.3g-elec.com; - acesta este serverul pt asia.

      Pentru a seta serverul trimiteti catre numarul cartelei din ceas un sms cu textul: pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#
      Veti primi un SMS de raspuns: [surl,52.28.132.157,port,8001#] ok! (daca nu primiti sms inapoi in loc de „123456” incercati „523681”).

      Atentie la virgule si puncte. Sms-ul trebuie scris cu litere mici.

      Ștergere
    2. apn:net;user:;passwork:;userdata:.

      Ștergere
  9. Buna seara , si eu am acceasi problema , tot device offline imi apare si am facut ce ati spus dvs si am primit sms cu [surl,52.28.132.157,port,8001#] ok!
    Si tot nu merge , nici contactele pe care le introduc nu le memorează , nici nu il localizează ... Ma puteti ajuta ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Sigur. Probabil la dvs este vb si despre setarea APN pentru retea. Trimite-ti va rog catre ceasul cu gps pw,123456,ts si atasati-ne raspunsul intreg. Daca nu primiti raspuns inapoi incercati cu 523681 in loc de 123456

      Ștergere
    2. Daca nu primesc nici un sms dupa ce trimit sms la pw,123456,ts sau pw,523681,ts , care ar putea fi problema?
      Initial am primit sms-ul urmator [surl,52.28.132.157,port,8001#] ok! dar smartwatchul tot offline il vede.

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara! Am achizitionat azi un Q50.Am facut instalarea,setarile ..ne-am jucat cu el.Ce nu reusim este pozitionare corect (lbs e activ) cand e acasa....si nici nu ne prindem cum trimite de pe ceas mesaje vocale.Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua. Va multumim pentru increderea acordata produselor noastre. Modelul Q50 are doar doua tipuri de pozitionare. GPS cand este in aer liber si care este o pozitie precisa si pozitionarea LBS care este obtinuta de la turnurile GSM din zona si pe care o obtineti atunci cand ceasul este in interiorul cladirilor si nu are semnal de la satelitii GPS (ca orice alt dispozitiv dealtfel). Aceasta din urma nu este la fel de precisa ca cea GPS. Mesaje vocale puteti trimite de la ceas catre telefon tinant apasat pe butonul on/off. Daca mai aveti nelamuriri referitoare la ceasul gps copii puteti sa ne scrieti si pe service@kidgps.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara,

    Am si eu aceeasi problema (device offline). Am trimis sms si am primit mesajul:

    ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2016.06.07_17.50.45;
    ID:6005162400;
    imei:357860051624001;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:2;
    upload:60S;
    bat level:87;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(75);

    Ma puteti ajuta? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Nu este setat serverul correct. Trimiteti sms-ul pentru setarea serverului de Europa. Acum aveti serverul pt Asia

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns. Am setat serverul dar problema persista (device offline). Am trimis din nou sms si acum raspunsul este:

      ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2016.06.07_17.50.45;
      ID:6005162400;
      imei:357860051624001;
      ip_url:52.28.132.157;
      port:8001;
      center:;
      slave:;
      sos1:;
      sos2:;
      sos3:;
      profile:2;
      upload:60S;
      bat level:88;
      language:0;
      zone:0.00;
      GPS:NO(0);
      GPRS:NO(74);

      Ștergere
    3. Buna ziua. Serverul este setat correct acum insa GPRS:NO(74); arata ca nu este setat APN. Setati APN in functie de retea trimitand sms-ul de configurare. Deasemenea cartel trebuie sa aiba date mobile incluse. Daca este o cartela noua verificati daca este activate si incercati sa accesati internetul pe telefonul dvs utilizand date mobile.

      Ștergere
    4. Multumesc! Este totul OK. Pentru Telekom setarea apn functioneaza cu sms catre dispozitiv cu mesajul pw,123456,apn,broadband,,,#

      Ștergere
  14. buna seara \. Care este, va rog, comanda pentru setare APN pentru vodafone? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara

      pw,123456,apn,live.vodafone.com,22601#

      Fara spatii si cu litere mici

      Ștergere
    2. buna ziua dragan cati ma numesc
      am cump si eu un ceas smartwatch k302 si nu reusesc sa ii fac setarile imi sp mereu device offline ce as putea sa fac

      Ștergere
    3. buna ziua. din pacate nu cunoastem acest model. daca se poate o poza cu modelul ar fi perfect.

      Ștergere
  15. buna ziua,

    nu reusesc se setez ceasul cu telefon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceasul se seteaza automat in momentul cand ceasul este conectat la internet obtinand astfel ora retelei. Dvs trebuie doar sa setati fusul orar pentru ora Romanian din setarile aplicatie.

      Ștergere
  16. ce trebuie sa imi apara pe ecranul ceasului sa vad daca este conectat la interenet?GW900

    RăspundețiȘtergere
  17. Merge, rezolvat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara, am achizitionat un ceas GW100 TOUCH si imi spune ca nu este online. Am achizitionat o cartela orange 4G iar in aplicatie cand vreau sa sincronizez ceasul cu telefonul imi spune este ofline. Am trimis si sms la pw,123456,ts# si am primit aceste mesaj inapoi: ver:G72F_V1(JL)_HW_1.20_2016.09.08_16.30.21;
    ID:6105555669;
    imei:357461055556693;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:1;
    upload:60S;
    bat level:18;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(45);si cu toate astea nu-l pot conecra. Ce putem face? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Setarile par sa fie in regula. Doar semnalul GPRS: OK(45) este un pic cam slab. Introduceti cartela sim din ceas in telefon si incercati sa accesati internetul pe date mobile. Verificati si creditul. Daca este un sim nou trebuie mai intai introdus in telefon si activat.

      Ștergere
  19. Buna,

    Aplicatia SeTracker poate fi instalata pe 2 telefoane pentru un singur ceas? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Da se poate. Instalati aplicatia si utilizati acelasi user si parola.

      Ștergere
  20. Buna ziua. Am romit si noi cadou un ceas din acesta dar nu reusesc sa il fac sa mearga. Are o cartela de vodafone in el (merge netul pe telefon, incercat). Am trimis ambele smsuri (si pentru server si pentru vodafone). Aplicatia nu il vede, dar nu mai zice "Device Offline" ca prima oara, ci "No networking equipment". Ceva idei? Multumesc

    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.05.05_18.15.27;
    ID:6105494998;
    imei:357461054949980;
    ip_url:54.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:44;
    language:0;
    zone:3.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(97) ;

    RăspundețiȘtergere
  21. buna ziua! am primit ceasul model gw100,merge tot,mai putin in aplicatie nu mi arata localizarea,mi o arata cateva secunde apoi da eroare si scrie ceva legat de java script.am intrat pe net sa vad despre ce i vb,am intrat la setari si am vazut ca java script e activat in browserul meu. si totusi nu inteleg ce are

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Aplicatia SeTracker 1 se afla in aceste zile in mentenanta. Puteti instala acum si SeTracker 2 unde puteti utiliza acelasi user si parola ca in SeTracker 1

      Ștergere
  22. Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu reusesc sa mai intru in aplicatie de cate ori vreau sa ma loghez imi apare urmatorul mesaj : PROMPT No Such Command. pur si simplu nu imi permite sa ma loghez desi pana astazi nu am intampinat aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua. Aplicatia SeTracker 1 se afla in aceste zile in mentenanta. Puteti instala acum si SeTracker 2 unde puteti utiliza acelasi user si parola ca in SeTracker 1

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna seara,
    Am o problema cu limba in care sunt afisate datele de pe ceas... Language: 9

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Va rugam un model. Sau si mai, in cazul in care a fost achizitionat de la noi sa ne dati un mail pe service@kidgps.ro

      Ștergere
  25. Buna ziua,
    Care este comanda pentru setarea APN pentru Orange?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rugam sa comunicati si cum se transmite aceasta comanda..prin SMS, trebuie introdusa manual sau cum? Multumesc!

      Ștergere
  26. Buna seara! Am achizitionat si noi un ceas modelul Q50 si nu reusim sa setam functia in care ar trebui sa fim anuntati cand isi scoate ceasul de la mana... Ma puteti ajuta va rog? Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna seara. La mine q50, totul a fost ok pana azi cand s-a actualizat din nou aplicatia. De data aceasta mi-a cerut din nou userul si parola si zice ca nu e buna parola. Sa zicem ca asa e dar ce pot sa fac? La resetare parola imi spune ca nu sint datele corecte si nu poate reseta... Sa ma inregistrez din nou nu se poate ca sint deja. Deocandata a ramas doar ca telefon. Puteti, va rog sa ma ajutati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Instalati va rugam SeTracker 2 si utilizati acelasi user si parola

      Ștergere
  28. Buna ziua, am achizitionat un GW300, am facut setarile in SeTracker 1 de pe un Iphone. As dori sa il folosesc ca functie "spion"(sa aud activitatea din camera, cum setez sa sun ceasul fara sonor si fara ca ecranul sa se aprinda), ma puteti ajuta cu mai multe detalii, va rog? Exista o functie sa pot bloca butoanele, in cazul in care copilul le apasa din greseala? Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Va recomandam sa instalati SeTraker 2. In 2 se functia se numeste voice care iar in seTracker 1 monitoring

      Ștergere
  29. ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.06.14_18.50.56;
    ID:6105203390;
    imei:357461052033902;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:71;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);Ma ajutați si pe mine,tot device is offline ii da

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. APN si serverul sunt setate corect. Asigurati-va ca sim-ul are date mobile si daca este nou a fost activat in prealabil in telefon. Introduceti sim-ul in telefon, verificati creditul si datele si daca va puteti accesa internetul pe date mobile

      Ștergere
  30. Buna seara!Am achiziționat ceas gps model PQ708 de la tencent. Am urmat toti pașii,insa am intampinat o problema.De pe ceas se poate apela insa de pe mobil nu.Spuneti-mu va rog cum sa fac.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Ne pare rau insa nu cunoastem modul de operare al acestui model. Nu il avem spre comercializare. Va rugam contactati vanzatorul

      Ștergere
  31. ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.05.05_18.15.27;
    ID:6105529969;
    imei:357461055299690;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:74;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(40);

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna seara. Din ce observam ceasul dvs nu este conectat la internet. Trimiteti sms-ul pentru conigurare in functie de retea. Testati cartela dim in telefon si vedeti daca puteti accesa internetul pe date mobile

    RăspundețiȘtergere
  33. Bom dia como coloco o meu Q90 a funcionar?

    RăspundețiȘtergere
  34. Boa noite como colocar o Q90 a funcionar? Cartao sfr gps e wifi?

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna seara, am cumparat de la dvs GW100 touch...imi da mesajul device offline...folosesc o cartela orange...am trimis sms catre ceas si am primit urmatorul mesaj
    ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2016.08.29_18.13.03;
    ID:6005380918;
    imei:357860053809188;
    ip_url:58.96.181.173;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:2;
    upload:60S;
    bat level:42;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(78);

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna seara. Va multumim pentru comanda. Din ce vedem nu aveti setat serverul corect pentru europa. Urmariti instructiunile de configurare in limba romana si trimiteti sms-ul pentru setarea serverului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna seara.Am achizitionat de la voi un ceas cu gps gw100 .am luat cartela orange cu trafic date 5 GB.Si totusi device offline.am primit urm mesaj...ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2016.08.29_18.13.03;
    ID:6005380971;
    imei:357860053809717;
    ip_url:58.96.181.173;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:2;
    upload:60S;
    bat level:54;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(98); va rog ajutati.ma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Nu aveti setat nici serverul nici APN-ul . Va rugam sa urmariti instructiunile in limba romana primite in colet si sa trimiteti sms-urile de configurare. In caz ca ati ratacit instructiunile smartwatch copii in limba romana va rugam sa ne trimiteti un mail la contact@kidgps.ro cu numele pe care a fost inregistrata comanda si sa solicitati instructiunile in format electronic

      Ștergere
  38. Am un star smartwatch city k302 si imi apare device offline inclusiv dupa trimiterea sms pt server si apn...iar dupa trimitere sms la pw,123456,ts imi apar urmatoarele ...
    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.06.14_18.50.56;
    ID:6105302549;
    imei:357461053025493;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:37;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(83);
    Cartela e activata si internetu merge pe date mobile cu cartela in telefon...va rog ajutati.ma....reteaua orange...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Din pacate acest model de smartwatch copii nu este comercializat de noi. Va rugam sa va adresati vanzatorului. Va multumim

      Ștergere
    2. 1. Sms de configurare server pentru Europa, trimis de pe orice telefon pe numărul din ceas: pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#
      Răspunsul trebuie sa fie:
      [surl,52.28.132.157,port,8001#] ok!

      2. Sms de verificare: pw,123456,ts#
      Răspunsul trebuie sa fie de genul:
      ver:G36DC_N_V2.00_2016.09.01_14.13.21;
      ID:6105671459;
      imei:357461056714598;
      ip_url:52.28.132.157;
      port:8001;
      center:;
      slave:;
      sos1:;
      sos2:;
      sos3:;
      upload:600S;
      bat level:9;
      language:0;
      zone:0.00;
      GPS:NO(0);
      GPRS:OK(35);

      3. Sms de configurare Apn operator:
      Orange: pw,123456,apn,net,,,#
      Răspuns: apn:net;user:;passwork:;userdata:.

      Vodafone: pw,123456,apn,live.vodafone.com,22601#
      sau
      pw,123456,apn,live.vodafone.com,,,#
      Raspuns: apn:live.vodafone.com;user:;passwork:;userdata:

      Telekom: pw,123456,apn,broadband,,,#

      La final se restartează ceasul.

      Ștergere
    3. Cu cartela Digi prepaid boce+net nu merge?

      Ștergere
  39. buna seara,

    ma puteti ajuta cu comanda de configurare APN pentru vodafone, pentru Q50

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. In comentariile si raspunsurile celorlalti posesori de smartawatch gps copii de la articolele noastre veti gasi cu siguranta raspunsul la intrebarea dvs.

      Ștergere
  40. multumesc sincer pentru informatiile referitoare la datele de conectare . dupa parcurgerea indicatiilor tip sms , ceasul a funcionat .Va multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua,
    Am achizitionat un model GPS w108 3G,dar nu merge cu cartela de la digi.Doar apeluri de urgenta.Cum trebuie sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua,
    Am cumparat un model GPS W108 3G,dar scrie doar apeluri de urgenta.Cum trebuie sa procedez?

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna seara,
    Am cumparat modelul Wonlex GW900, dar nu reusesc sa-l conectez la reteaua mobila. Folosesc un sim de la DIGI.
    Sim-ul functioneaza in telefon, dar pe ceas nu vrea sa se conecteze(am incercat sa dau call la nr. de telefon sau sms)

    Ma puteti ajuta? Nu exista suport pentru DIGI?

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna seara. Ceasul GW 900 functioneaza si folosind cartela DIGI prepaid? sau trebuie neaparat Vodafone, Orange sau Telekom?

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna, am primit cadou 2 ceasuri q50.Le pot seta pe amândouă să le pot urmări de pe axelasi telefon și dacă funcționează în rețeaua RDS.M ultumeac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pot urmari de pe acelasi telefon insa nu functioneaza in reteaua rds

      Ștergere
  46. Buna, am primit cadou 2 ceasuri q50.Le pot seta pe amândouă să le pot urmări de pe axelasi telefon și dacă funcționează în rețeaua RDS.M ultumeac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Da le puteti urmari de pe acelasi telefon. Acest model nu functioneaza in Digi

      Ștergere
  47. Buna ziua,

    Am achizitionat un ceas pentru copii GW300. Imi apare offline in aplicatie. Am transmis sms-ul.

    ver:G36CR_V2.00_2016.04.12_11.55.18;
    ID:6105113581;
    imei:357461051135815;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8500;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:58;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(100);

    Ma puteti ajuta, va rog?

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua. Nu aveti setat nici serverul nici APN-ul. Urmariti pas cu pas instructiunile de configurare in limba romana primite in colet

    RăspundețiȘtergere
  49. ver:G36S_1.44_TFT_V1.00_1.1.0_2016.10.14_16.14.12;
    ID:6105832975;
    imei:357461058329759;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:95;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(90);

    Va rog furmos HELP.NU DAU DE CAP CU CEASUL.Tot îmi arata ca e off-line

    RăspundețiȘtergere
  50. ver:G36S_1.44_TFT_V1.00_1.1.0_2016.10.14_16.14.12;
    ID:6105832975;
    imei:357461058329759;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:95;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(90);
    Va rog furmos HELP..... tot îmi apare offline

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna eu asta primesc.ceasul e tot offline.ma puteti ajuta?
    ver:G36CR_V2.00_2016.06.06_16.24.27;
    ID:2805238234;
    imei:356528052382348;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:19;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(56);

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna seara. Am cumparat un ceas Q80, am instalat pe un telefon aplicatia setrucker si pe altul setrucker 2, dar este offline. Am trimis toate sms-urile posibile, dar nu am primit raspuns. Am cartela rds-rcs. Aveti vreun sfat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Asa cum este specificat si in pagina de produs acest model nu functioneaza in reteaua Digi

      Ștergere
  53. Buna seara,

    Am setat ceasul GW100 touch, totul functioneaza ok, cu exceptia apelului catre un numar din agenda. Mentionez ca toate celelalte numere pot fi apelate ok, numai unul nu, intamplator al celui care a setat aplicatia Setracker 2.

    Ce as putea face in acest caz?

    Multumesc,

    Cornel C.

    PS: Pentru cei care aveti probleme la configurarea unui GW100 touch urmariti mesajul postat de Anonim24 noiembrie 2016, 06:47.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna seara,

    Am stat ceasul GW100 touch conform cu postul Anonim24 noiembrie 2016, 06:47, totul ok. O singura problema, la apelarea numerelor din agenda toate merg, mai putin unul care intamplator este al administratorului care a instalat aplicatia SeTracker 2.

    Ce s-ar putea face in acest caz?

    Multumesc,

    Cornel

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna seara. Am primit si noi un kid90. Am setat tot ce scrie mai sus, am dat si restart la watch am incercat si cu ambele aplicatii si tot nu merge. La sms-ul pw,123456,ts# cu cartela orange prepay am primit raspunsul:
    ver:G36S_1.44_TFT_V1.00_1.1.0_2016.10.14_16.14.12;
    ID:6105907916;
    imei:357461059079163;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:94;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(71);

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. acest model nu este comercializat de magazinul nostru. noi avem doar ceasuri cu gps pentru copii originale Wonlex. Va rugam contactati vanzatorul

      Ștergere
  56. Buna ziua. Achizitionat GW900 si nu il pot seta. Nu raspunde la nici un mesaj..Avem o cartela orange si introdusa in telefon are conexiune la internet si credit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. va rugam sa va asigurati ca ceasul are semnal pe ecran si sms-urile sunt trimise cu litere mici

      Ștergere
  57. Buna seara.am cumparat un ceas pt baiatul meu.am inregistrat am trimis sms-urile am primit raspunsurile.nu pot sa ii salvez inca doua numere la sos si nici alte numere in agenda.imi spune ca dispozitivul este oprit.cu primul numar salvat la sos pot efectua apeluri.mai exact il pot suna.agenda ceasului apare goala.care e problema

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. verificati ca sim-ul din ceas sa aiba date mobile. puteti introduce cartela in telefon si sa verificati cost control si daca puteti accesa internetul pe date mobile. deasemenea sms-urile treuie introduse corect. chiar daca primiti raspuns nu inseamna ca ceasul este configurat.

      Ștergere
  58. Bună seara.
    Am cumpărat un ceas Q80, am instalat pe un telefon aplicația dar nu găsesc sau ce trebuie sa fac pentru funcția microfon spion? În descrierea telefonului ere trecut și aceasta funcție. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. In SeTracker 1 se numeste "monitoring" iar in SeTracker 2 "Voice care"

      Ștergere
  59. buna. am achizitionat un ceas q50, am facut contul si setarile. am iesit din cont si acum nu mai pot intra in cont ...daca ma puteti ajuta cu resetarea parolei. am introdus adresa de mail dar nu imi trimite nici un cod de validare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. daca a fost achizitionat de la noi va rugam sa ne trimiteti un mail la service@kidgps.ro cu numele pe care a fost inregistrata comanda si cu id-ul ceasului pentru resetare

      Ștergere
  60. Buna ziua. Am cumparat ptr fetita noastra modelul W101 si vroiam sa va rugam niste rezolvari la urmat. :
    - merge ambii parinti sa foloseasca aplicatia SeTracker2 pe telefoanele proprii ?
    - nu reusim sa citim mesajele scrise de pe ceas ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. acest model nu este comercializat de magazinul nostru. Noi avem doar produse originale Wonlex. Va rugam contactati vanzatorul.

      Ștergere
  61. Buna seara, avem un gw100 touch, merge perfect pe gps si lbs dar nu merge pe wifi. Desi acasa avem 2 retele wifi imi arata locatia prin lbs. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara. pozitia wifi nu este obtinuta 100% in toate cazurile in care exista o retea wireless in zona. depinde si de router. in cele mai multe cazuri aceasta este obtinuta insa sunt modele de routere la care nu se poate conecta

      Ștergere
  62. buna ziua...am cumparat un ceas smartwatch iunikid90...l am setat ...functioneaza bine ..dar nu pot sa l fac sa sune..adica cand apelez ceasul nu suna, deci copilul nu stie ca-l suna cineva si nu poata raspunde

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Acest model de ceas gps copii nu este comercializat de magazinul nostru. Noi avem doar modele originale Wonlex. Va rugam contactati vanzatorul

      Ștergere
  63. Bună ziua!Copilului meu a primit un ceas q50 cadou,i-am pus o cartela orange,am trimis mesajele de configurare,dar tot îmi spune ca este
    off-line.mesajul primit este:
    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.05.0_18.15.27
    ID:6105503453
    imei:357461055034535
    ip_url:52.28.157
    port:8001
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:100;
    language:0;
    zone:2.50;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(100)

    RăspundețiȘtergere
  64. Se poate si este recomandat sa utilizati SeTracker 2. Pozitia wi-fi este obtinuta in functie de retelele wi-fi din zona

    RăspundețiȘtergere
  65. buna ziua,am luat un ceas dupa aliexpress un q60 am facut tot ce a ti spus mai sus,si am primit acest mesaj,va rog din suflet sa ma ajutati cu acest ceas,nu stiu unde sa mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna ziua
    Aceeasi problema. Dispozitiv oprit
    Mesaj primit

    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.10_2016.05.05_18.15.27;
    ID:6105726864;
    imei:357461057268644;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:41;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(69);

    RăspundețiȘtergere
  67. ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.13_17.27.35;
    ID:6005570453;
    imei:357860055704536;
    Buna seara, am achiziționat doua ceasuri gw300 , unul merge, al doilea îmi apare mereu offline, mesajul primit este: ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.13_17.27.35;
    ID:6005570453;
    imei:357860055704536;
    ip_url:101.gpsjm.com;
    port:8500;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:30;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(26);

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Serverul nu este setat corect pt modelul dvs. Pasul 9 nu trebuia urmat. Si nici APN.ul pare sa nu fie setat corect ori cartela nu are date mobile

      Ștergere
    2. Mulțumesc, am refăcut setările fără pasul 9 și merge!

      Ștergere
    3. Nu pot înregistra ceasul in aplicație, îmi scrie id înregistrat!

      Ștergere
  68. Buna seara, am cumparat 2 ceasuri gw300 unul merge, al doilea îmi apărem mereu offline mesajul este: ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.13_17.27.35;
    ID:6005570453;
    imei:357860055704536;
    ip_url:101.gpsjm.com;
    port:8500;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:30;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(26);

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna ziua, am un Q50 si dupa trimiterea sms pt config Orange, am primit mesajul: apn:internet;user:;passwork:;userdata:.

    RăspundețiȘtergere
  70. Mesajul initial a fost ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.13_17.27.35;
    ID:6105696985;
    imei:357461056969853;
    ip_url:58.96.181.173;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:53;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(45);

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna ziua, am si eu un Q50
    ,am primit urmatorul mesaj dupa ce am trimis la Orange apn:internet;user:;passwork:;userdata:.Ma ajutati?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua, am si eu un Q50
    ,am primit urmatorul mesaj dupa ce am trimis la Orange apn:internet;user:;passwork:;userdata:.Ma ajutati?Multumesc.Mesajul initial este ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.13_17.27.35;
    ID:6105696985;
    imei:357461056969853;
    ip_url:58.96.181.173;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:53;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(45);

    RăspundețiȘtergere
  73. please help me,
    i bought it from Singapore, Q50 watch
    it's keep offline

    pw,123456,ts#
    ver:G36s_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_20
    16.10.22_11.29.12;
    ID:8308250738
    imei:352483082507387;
    ip_url:52.28.132.157
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60s;
    bat level:55;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi. Your server is set for europe not for asia. Pls contact your seller

      Ștergere
  74. please help me, I bought it from singapore
    it's keep offline Q50 watch

    pw,123456,ts#
    ver:G36s_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_20
    16.10.22_11.29.12;
    ID:8308250738
    imei:352483082507387;
    ip_url:52.28.132.157
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60s;
    bat level:55;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna ziua, am achizitionat acum 1 an si noi ceasul cu gps si cureaua s-a deteriorat. Doresc sa achizitionez cateva curele ca backup, se poate comanda de la dvs? siteul de pe care am cumparat ceasul nu il mai pot identifica, pe facebook am gasit pe cineva care distribuie tipul asta de ceas insa nu am primit niciun taspuns pt cererea mea, asa ca va rog pe dvs daca ne puteti ajuta. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna ziua, ma intereseaza daca pot sa fac cumva ca telefonul/programul SeTracker2 sa ma anunte sonor, cand primesc alerte SMS de la ceas?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna ziua,
    Am cumparat un smartwatch pentru copii de pe Ebay si nu il pot imperechea cu telefonul - aplicatia SeTracker.Specificatiile sunt
    ver:G36DC_V2.00_2016.07.22_14.37.52;
    ID:6105555828;
    imei:357461055558285;
    ip_url:agpse.3g-elec.com;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:96;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(57);

    Multumesc
    Va rog sa-mi transmiteti contul pentru a plati.
    Cu respect
    Marius Palcu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Magazinul nostrum comercializeaza numai produse originale Wonlex. ID-ul ceasului dvs nu corespunde unui produs Wonlex. Va rugam contactati vanzatorul

      Ștergere
  78. Buna ziua! Am cumparat de la dumneavoastra un Q90 care imi arata doar pozitia lbs. Cum pot sa inhib asta si sa functioneze doar Wi-fi si gps?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Pozitia LBS este afisata atunci cand ceasul se afla in interiorul cladirilor si nu detecteaza sau nu se poate conecta la o retea wifi din zona. Din aplicatie se poate dezactiva afisarea pozitiei LBS insa asta nu va face sa arata o pozitie wifi. De retinut ca nu absolut toate routerele sunt descoperite de ceas. Exista multe modele de reoutere si prducatori si ceasul nu este facut sa le poata accesa pe toate. In 95% din cazuri retelele wifi sunt accesate. Deasemenea nu toate retelele emit codul de pozitie

      Ștergere
  79. ver:g75lca_hw13_ru_b1b8_20170210;
    ID:8308261189;
    imei:352483082611890;
    url:113.106.95.45;
    port:8500;
    center:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600;
    batlevel:4;
    language:ro;
    zone:+02:00;
    profile:1;
    GPS:OK(0);
    wifiOpen:true;
    wifiConnect:false;
    gprsOpen:true;
    GPRS:OK(51)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Serverul si portul nu sunt setate correct pentru Europa. Trimiteti catre ceas gps copii sms-ul pentru setarea serverului. Acesta il gasiti in instructiunile de configurare in limba romana primite in colet. smartwatch copii

      Ștergere
    2. Am rezolvat aseara, pasul 7 din ce imi reamintesc... faza e ca mai trimisesem mesajul odata si primisem mesaj ca totul e ok....

      Ștergere
  80. Buna seara. Am cumpărat de la FC un ceas gw900. Va rog să mă ajutați cu seeTracker. Îmi apare că e închis.
    Mai jos aveți raspunsul ceasului:
    ver:G36S_0.96_HENG_V1.00_1.1.0_2016.10.24_16.56.03;
    ID:8308496465;
    imei:352483084964651;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:47;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(62);

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. ceasul cu gps pentru copii al dvs nu are semnal de date mobile. La campul GPRS trebuie sa apara OK. Verificati cartel in telefon daca puteti accesa internetul pe date mobile. Retrimiteti sms-ul de configurare pentru setarea APN in functie de retea.

      Ștergere
  81. BunA ziua!Am achizitionat de la dumneavoastra un ceas model GW100 ,a functionat o zi,iar in dimineata urmatoare,pe ecranul ceasului a aparut un lacat si mesajul ''Learning DN Touch scree '' si este blocat.
    O alta problema este localizarea ,care este imprecisa;imi indica pozitionarea ceasului la 5 km distanta fata de pozitia lui reala.
    Este ceva setat gresit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua. ati setat perioada de do not disturb din aplicatie pentru smartwatch copii. despre localizare si tipurile de localizare puteti citi aici pe blog mai multe info sau in instructiunile in limba romana primite in colet.

      Ștergere
  82. Buna seara! Cum se poate verifica creditul cartelei din ceas? Fără a scoate cartela din ceas. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna ziua! Am achiziționat de la dvs. Un ceas GW1000 3G. Cum se poate verifica creditul cartelei fără a o scoate din ceas?

    RăspundețiȘtergere
  84. ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2016.08.29_18.13.03;
    ID:6005381697;
    imei:357860053816977;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:3;
    upload:600S;
    bat level:70;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(53);

    Buna.Nu pot modofica oea in apkicatie, nici seta numerele sos.la pozitia gps imi apare o locatie din china.mesajul general no network equipment

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna ziua,
    Cu acest ceas se poate inregistra copilul fara ca el sa atinga vreun buton.Sa stiu tot timpul ce face ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Exact. Mai multe detalii despre functii gasiti in paginile de produs www.kidgps.ro

      Ștergere
  86. ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.22_11.29.12;
    ID:8308251967;
    imei:352483082519671;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:076667xxxx;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:79;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:OK(11);
    GPRS:OK(100);

    Totul este setat corect presupun, tot device off-line.
    Cartela este Orange cu apn net

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna ziua
    Am cumparat si eu un ceas de pe emag un gw300 si in aplicatia setracker 2 nu am functia monitoring.
    Trebuie alta aplicatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Trebuie sa utilizati aplicatia SeTracker 2 dar in limba engleza

      Ștergere
  88. Buna ziua.Am cumparat si eu un ceas GW300 si nu am in aplicatia SeTracker 2 functia de monitoring.
    Imi trebuie alta aplicatie?

    RăspundețiȘtergere
  89. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Serverul nu este setat correct pentru acest model. Din instructiuni ati urmat un pas in plus care era dedicate doar modelului D99. Retrimiteti sms-ul de la punctul 8. Aplicatia pe care trebuie sa o utilizati este SeTracker 2

      Ștergere
  90. Bună ziua,
    am cumpărat de la dvs un ceas g80. Am citit ca merge cu Setracker și am făcut configurarile inițiale. A mers, dar nu l-am folosit pina azi când trebuie sa îl dau cadou fetei mele. Azi am avut surpriza ca ceasul apare off-line în aplicație și nu pot configura nimic. Am încercat sa retransmit mesajele de configurare, sa reinstalez aplicația, am instalat chiar setracker 2 și 3. Device off-line.


    ver:G36S_1.44_TFT_V1.00_1.1.0_2016.10.14_16.14.12;
    ID:8308474984;
    imei:352483084749847;
    ip_url:101.gpsjm.com;
    port:8500;
    center:0722696142;
    slave:;
    sos1:0722696142;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:8;
    language:0;
    zone:2.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);

    Va rog sa ma ajutați sa ii dau fetitei cadoul de ziua ei.
    Va mulțumesc,
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  91. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Afisarea pozitiei WiFi se face automat atunci cand ceasul nu are semnal de la GPS. Totusi trebuie sa existe o retea wifi in zona pe care sa o detecteze si care sa emita un cod de pozitie.

      Ștergere
    2. Vă dați seama că v-am întrebat acest lucru, deoarece eu am în casă un router wireless, dar ceasul nu îl vedea! Vă mulțumesc oricum pentru răspuns!

      Ștergere
  92. Bună seara! O Intrebare! Cum setez ca să îmi arate locația prin wifi? Vă trimit și informațiile de pe smartwatch - ul fetei mele :Wonlex GW700! Rezultatul setărilor mele sunt următoarele:
    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.20_20.56.46;
    ID:4700491209;
    imei:013347004912093;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:66;
    language:0;
    zone:3.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100)
    Mulțumesc!
    O să vă rog să nu postați primul mesaj trimis de mine, deoarece apar numerele de telefon! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna seara, am cumparat un Q90, am urmat toti pasii din prospect si din site, am citit de 2 ori raspunsurile de pe blog si tot nu reusec sa-l conectez la setraker2, raspunsul fiind "Dispozitivul este oprit".Mentionez ca am raspuns la interogarea pw,123456,ts# : GPRS OK si imediat GPRS: NO
    ver:G65_V2.00_2015.09.01_10.33.07;
    ID:8308407986;
    imei:352483084079864;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:94;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(41);
    pw:123456;

    si apoi

    ver:G65_V2.00_2015.09.01_10.33.07;
    ID:8308407986;
    imei:352483084079864;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:95;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:NO(46);
    pw:123456;

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna,se poate deconecta gps-ul pe perioada cand nu am nevoie de localizare, la modelul Q50? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  95. Bună ziua am achiziționat și noi un mod el Q50ne arata device ofline am trimis mesaj răspunsul :VerG36S.096.SHV-V1.00.1.10
    201702.14. 18.22.46
    ID6005575243
    Imei:357860055752436;
    ip_url:101gpsgm.vom
    port:8500:
    center;
    slave;
    So1;
    So2;
    upload.60S
    batlevel2
    languros 0
    zone:300;
    GPS:NO (0)
    GPRSK (100)

    RăspundețiȘtergere
  96. Singura setare care a mers la mine (fara sa primesc sms inapoi de la ceas) a fost pw,123456,apn,live.vodafone.com,22601#

    Mi-a aparut dintr-o data harta Bucurestiului in loc de cea a Shenzen-ului pe SeTracker2, si pe urma au inceput sa mearga toate functiile. Problema acum e ca butonul din dreapta sus (la gw300s) acuma trimite mesaje sonore, in loc sa inchida ceasul.

    RăspundețiȘtergere
  97. va rog sa ma ajutati cu seatarile apn orange pentru gw1000 3g
    nu mai am instructiunile
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  98. va rog sa ma ajutati cu setarile apn orange pentru gw1000 3g.
    nu mai am ”foita”.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  99. buna ziua. am cumparat 2 ceasuri GW900 pt utilizat in grecia pe reteaua vodafone. Imi arata ca sunt offline. cum procedez.

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna ziua, am achizitionat un GW300 de la dumneavoastra. Folosesc o cartela noua vodafone, am testat pe telefon sms si gprs, functioneaza. Insa introdusa in ceas nu functioneaza in sensul ca: apare ca are semnal gsm, insa toate mesale de configurare apn si server raman fara raspuns. Trimit mesajele de configurare, dar nu primesc nimic de confirmare.

    RăspundețiȘtergere
  101. ver:G36D_V3.00_2016.09.06_15.04.20;
    ID:8308297950;
    imei:352483082979503;
    ip_url:47.91.138.192;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:600S;
    bat level:95;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(79);

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna ziua. La incercatea de conectare in aplicatie apare login timed out. Please try again later. Este de la serverul aplicatiei ? Sau este o alta problema ?

    RăspundețiȘtergere
  103. ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2017.03.14_18.00.07;
    ID:8800000015;
    imei:358688000000158;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:1;
    upload:60S;
    bat level:77;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(99);
    Dispozitivului este oprit. Ce trebuie să fac în continuare?

    RăspundețiȘtergere
  104. Eu cand trimit sms-ul pentru setarea apn orange primesc urmatorul raspuns:
    Set apn,params length error : 1 is successful

    GPRS-ul ramane tot NO

    Stie cineva ce sa mai incerc?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  105. As dori setările pentru GW400S...
    CU Sim Orange
    Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna ziua am achizitionat un ceas ak-q50 am urmat instructiunile si imi spune ca este ofline am achizitinoat cartela nouo am activato internetul merge cartela eate de la orange am trimis sms catre veas si am primit raspunsul
    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.22_11.29.12;
    ID:8308637318;
    imei:352483086373182;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:80;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);
    Va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna ziua am achizitionat un ceas ak-q50 am urmat instructiunile si imi spune ca este ofline am achizitinoat cartela nouo am activato internetul merge cartela eate de la orange am trimis sms catre veas si am primit raspunsul
    ver:G36S_0.96_SHU_V1.00_1.1.0_2016.10.22_11.29.12;
    ID:8308637318;
    imei:352483086373182;
    ip_url:52.28.132.157;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    upload:60S;
    bat level:80;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(100);
    Va rog sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare Constantin. Acest model nu este comercializat de magazinul nostru. Contacteaza te rugam vanzatorul

      Ștergere
  108. ver:G72F_V1(JT)_HW_1.20_2017.03.14_10.12.42;
    ID:1208269982;
    imei:357412082699824;
    ZCM:812908126979827;
    ip_url:47.91.138.192;
    port:8001;
    center:;
    slave:;
    sos1:;
    sos2:;
    sos3:;
    profile:1;
    upload:60S;
    bat level:92;
    language:0;
    zone:0.00;
    GPS:NO(0);
    GPRS:OK(72);

    ma ajuta si pe mine cineva?

    RăspundețiȘtergere
  109. Am primit un ceas ieri GW100, l-am configurat, e ok dar nu-i merge functia de monitorizare,imi spune send ok dar telefonul meu nu suna ca sa-l pot asculta, ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare. Incearca sa folosesti aplicatia SeTracker 3 cu acelasi user si parola. SeTracker 2 este in mententanta ziele aceastea si este posibil sa fie ceva delay-uri cu serverele

      Ștergere