joi, 25 august 2016

Aplicatia Kids Watch Ceas cu gps pentru copii Xexun DDX01


Aplicația Kids Watch de la Xexun


În acest articol vom detalia pas cu pas aplicația celor de la Xexun pentru ceas gps copii DDX01.
Primul pas pe care trebuie să-l faceti pentru a accesa aplicația este să vă creați un cont.
Înainte de a începe crearea contului asigurați-vă că ceasul indică semnal în dreptul antenei și litera E pe ecran, martor ce reprezintă conexiunea GPRS. Deasemenea telefonul dumneavoastră trebuie să fie conectat la internet.
În primele două câmpuri “account” și “account confirm” – introduceți numărul dumneavoastră de telefon.
“Watch phone number” – numărul de telefon al cartelei din ceas

“Watch ID” – reprezintă ID-ul ceasului (vom explica mai jos de unde îl luați)

“Verification Code” – sau codul vn (deasemenea vom explica în cele ce urmează cum se obține)

Pentru a obține cele două coduri de mai sus tot ce trebuie să faceți este să porniți ceasul cu gps, să așteptați câteva momente pentru a se inițializa și apoi să conectați încărcătorul. În acest moment ceasul va indica pe ecran codul id și codul vn. De notat că primul cod este scris pe două linii de display. Urmează apoi setarea fusului orar și parola plus confirmarea parolei. Click pe register și contul este creat.
Când vă logați în aplicație bifați “Remember password” pentru a vă ține minte. La unele modele de telefoane poate să fie un pic complicat introducerea de la zero a contului de utilizator și cel mai bine este să bifați să vă țină minte datele. În caz că se întâmpla, o soluție este să scrieți numărul de cont separat și să folosiți copy-paste.

Primul utilizator al ceasului este definit ca administrator. Doar acesta poate să adauge sau să steargă alți gardieni sau prieteni.

Ați intrat în aplicatie. Pe butonul “position” va afișa poziția în timp real a brățării cu monitorizare.

Tipul poziției va fi afisat în dreptul “Location ways:” și poate fi GPS, WiFi sau LBS. Am detaliat în acest articol ce înseamnă fiecare în parte și cum funcționează.

Tot aici aveți posibilitatea să faceți un update al locației apăsând “Locate Now” sau să vedeți pozițiile din trecut ale ceasului apăsând pe “Historical Route”.


Functii principale

În același ecran apăsând pe Message și apoi pe Baby ajungeți în meniul principal pentru funcțiile ceasului. Apasati “+” si vor aparea toate functiile ceasului.

Funcția Bluetooth denumită “BT Anti Lost” – în momentul când selectați această funcție va aparea sub forma de mesaj trimis ceasului ca functia este activă. Bluetooth-ul telefonului dumneavoastră se va activa și puteți împerechea acum ceasul cu telefonul.

Funcția Monitorizare denumită “Remote Listener” – pentru a utiliza această funcție trebuie să o activați și apoi să sunați ceasul. Timp de 5 minute ceasul va fi în funcția de monitorizare și nu va suna sau nu se va aprinde ecranul când este apelat.

Undisturbed Mode – Activată această funcție va dezactiva orice altă funcție a ceasului cu excepția poziționării. Nu va putea fi sunat.


Volume Control – Puteți seta volumul ceasului.
Security Zone – Puteți seta un perimetru de siguranță pentru brațara cu monitorizare. Diametrul minim este de 400m și maxim 1km. Se pot seta mai multe zone de siguranța și denumite în funcție de preferințe.






Remote Off – cu aceasta funcție se poate opri din aplicație dispozitivul

Call blacklist – activată, ceasul poate primi apeluri doar de la administrator sau gardieni.

Tot aici puteți trimite spre ceas scurte mesaje vocale. Apăsați pe microfon și înregistrati mesajul. Luați degetul de pe microfon și mesajul se va trimite către ceas.

Meniul Settings

Terminal Setting – vă va duce la funcțiile principale ale ceasului.

Message Notification – Setări pentru voce, vibrare sau alarma continuă a semnalului SOS.

About us – puteți trimite sugestii pentru îmbunătățirea aplicației. Aceasta este updatată constant așa că aveți toate șansele ca sugestia dumneavoastră să fie luată în considerare. Folosiți însă limba engleză.
 

Adăugarea de gardieni, prieteni sau alte ceasuri pentru monitorizare pe același cont

 

Gardieni - mergeți la Settings – Acount management și apăsați pe “+” poziționat în partea din dreapta sus a ecranului.
Introduceți numele, numărul de telefon al gardianului suplimentar și parola. În prealabil gardianul trebuie să aibă instalată pe telefon aplicația. Pentru a va loga în aplicatie nu este nevoie de înregistrare. O puteți face utilizând numărul de telefon și parola specificate la pasul anterior.

Prieteni – introduceți numărul de telefon și numele. Acestea vor fi salvate automat în ceas.

Monitorizare extra ceas – aveți posibilitatea de a urmări în același timp mai multe ceasuri. Introduceți numărul id-ul și codul de verificare ale noului ceas. Apoi numărul de telefon ar cartelei din ceasul pe care doriți să îl adăugați și fusul orar.

Setarea orei pentru ceas

Mergeți la Setting->Account Management->Select the Guardianship Object->Update->Watch Time Zone


Asta a fost tot. Daca am omis ceva nu ezitati sa ne lasati un comment. www.kidgps.ro

sâmbătă, 13 august 2016

Cum sa alegem un ceas GPS pentru copii

 

Cum să alegem un ceas GPS pentru copii?

De multe ori suntem întrebați de către clienți ce ceas să aleagă pentru copilul lor așa că astăzi ne-am hotărât să scriem un articol despre cum să alegem un ceas cu gps pentru copii.
In cele ce urmează vom încerca să comparăm unele dintre funcțiile modelelor noastre și să vă dăm câteva sfaturi despre cum v-ați putea hotărâ ce să alegeți.
Cea mai importantă caracteristică a brățărilor cu localizare este obținerea poziției pe harta.

Aceasta se realizează în trei feluri: GPS, LBS și WiFI.
Vezi articolul în care am explicat cum funcționează fiecare în parte.
Toate modelele au cel puțin obținerea unei poziții prin primele două moduri GPS și LBS. Acestea au o poziționare foarte bună în aer liber însa nu la fel de precisă atunci când copilul și implicit ceasul se află în interiorul clădirilor unde nu pot obține semnal de la sateliți. Atunci singura metoda rămasă este cea LBS care prezintă o erare de la 100m până la 500-600m, în funcție de zona în care se află și de semnalul GSM.
O parte din modele, cum ar fi GW300 și DDX01, în prezent pe site-ul nostru au și posibilitatea de a obține o poziție cu ajutorul WiFi. Aceasta este aproape la fel de precisă ca poziția GPS și poate fi obținută atunci când dispozitivul se află în interiorul clădirilor. Aceste modele au însă un preț mai ridicat.

Deci, dacă vă doriți o poziție exactă chiar și atunci când copilul este în interiorul clădirilor ar trebui să alegeți un model care are această metodă în plus.

O altă diferențiere pe care o mai putem face între ceasurile cu GPS este rezistența la apă.

În funcție de model aceasta poate să fie IP 68 sau IP 65. Puteți vedea aici exact de reprezintă conform standardelor internaționale.
Acest aspect trebuie luat în calcul atunci când copilul este mai mic și poate nu este suficient de atent cu ceasul în preajma apei.

În funcție de vârsta copilului dumneavoastră trebuie să luați în considerare și mărimea. Cel mai bine pentru copii mai măricei este să considerați un ceas cu curea detașabilă. Acestea sunt în general un pic mai mari și se potrivesc mult mai bine pe o încheietură mai mare fața de spre exemplu modelele Q50 sau GW300 care au curea fixa și locul pentru încheietură fix. Acestea din urmă se potrivesc foarte bine pentru copii până în 10 ani.

Cam acestea ar fi aspectele principale care ar putea avea greutate în momentul când încercați să vă decideți ce model să achiziționați.

Dacă totuși mai aveti nelămuriri vă așteptăm cu placere comenturile și întrebările
 
Vă așteptăm la cumpărături www.kidgps.ro

vineri, 5 august 2016

Cum funcționează ceasurile cu gps


Cum funcționează ceasurile cu GPS?

În ziua de azi ceasul cu gps pentru micuți este deja un “must have”. Chiar și în țara noastră răpirile, disparițiile sau incidentele în care sunt implicați copii au ajuns la cote alarmante. Oricât am dori să-i protejam și sa fim non stop lângă ei, va veni un moment în care va trebui să îi lăsăm singuri afară la joacă, la scoala, la prieteni etc. Aceștia trebuie să învețe să fie independenți și este important să nu prelungim prea mult acest moment.
O soluție foarte bună pentru a putea fi cu ochii pe copilul tău chiar atunci când nu este lângă tine sunt ceasurile cu GPS pentru copii. Pe piață există o varietate de modele, mai scumpe sau mai ieftine, așa că avem de unde să alegem. Trebuie doar să identifici profesioniștii.

Este important să te asiguri că după achiziționare vei primi și suportul tehnic de care ai nevoie pentru că este nevoie de o configurare ințială in funcție de retea plus alte întrebări care pot să apară despre utilizare etc. Așa că nu vrei să te trezești cu un produs cumpărat dar pe care nu îl poți folosi.

Cel mai bine este să alegi magazine cu tradiție în acest domeniu și care au ca obiect de activitate exact ceasurile cu gps. Fă rost de o recomandare, întreabă prietenii de unde l-au cumparat, citește review-uri înainte să cumperi pentru că există riscul să-l cumperi si să nu-l poți configura.

Acum hai să vorbim un pic despre cum funcționează.

Dispozitivele sunt în principiu telefon/ceas. Funcționează cu un sim, se conectează la internet prin date mobile și trimit poziția către tine. Fie ea poziție GPS obținută de la sateliți când bratara cu monitorizare este afară, fie LBS, poziția de la turnurile GSM din zonă, fie poziția WIFI de la routerele de la care recepționează semnal. Acestea din urma nu conteaza dacă sunt parolate sau nu, pentru că ceasul cu gps va recepționa poziția indifferent, pe baza adresei mac a rețelei. Este foarte simplu. Tu primești poziția pe harta google maps direct pe telefonul tău în aplicația SeTracker.

Poți comunica cu micuțul tău ca la un telefon normal pe speaker. Are nevoie de sim, credit și date mobile în jur de 100mb pe lună.

Acesta are și un buton de urgență SOS pe care îl poate apăsa când are nevoie de tine. O dată apăsat te va contacta imediat și vei intra în legatura cu el. 

Bratara cu localizare arată ca un ceas electronic obișnuit, arată ora și are alarmă. Pe lângă astea îți trimite și poziția. Ideal nu? Poți citii mai multe despre funcții adiționale în acest articol

La prețurile la care găsești aceste dispozitive este și păcat să nu încerci unul. Majoritatea magazinelor au posibilitate de retur așa că nu riști nimic. 
Trebuie doar să fiți puțin atenți la prețuri și sa studiați piata pentru că există pentru același produs diferențe foarte mari de preț. Ceasurile sunt identice însă prețul poate să varieze și cu 200-300 de lei. Pe lângă asta multe nu sunt originale ci doar copii.

Ne mandrim că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Putem realiza asta pentru că avem contact direct cu fabrica iar adaosul nostru nu este foarte mare. Pe www.kidgps.ro ne bazam pe volum.

Ai garanție 12 luni și posibilitate de retur în 14 zile. Fără riscuri nu?

Vă lăsam in continuare să urmăriți un videclip interesant despre cât de ușor pot fi impresionați copii si cât de ușor se pot îndeparta cu un strain.